ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Mysiga Heiligenhafen.

Tyskland
Vi bor på 4-stjärniga Hafenhotel Meereszeiten nere i hamnen. Heiligenhafen har 750-årig historia med ett pittoreskt torg och många gator som kantas av typiska Holsteiner tegelhus. Besök gärna fiskehamnen med sin långa tradition som gett staden dess maritima atmosfär som är mycket sällsynt idag.

Varje morgon kommer fiskebåtarna in i hamnen och säljer den färska fisken direkt från båtarna. Mångfalden av butiker, pubar och barer gör Heiligenhafen väl värt ett besök.

Dag 1

Bussen avgår från hemorten på morgonen. Efter en kafferast i Älmhult fortsätter vi via Öresundsbron genom Danmark ner till Rödby. Färjan tar oss till Puttgarden på 45 minuter, passa gärna på att äta lunch ombord. Väl på tysk mark återstår endast ett pa mil ner till Heiligenhafen och vårt 4-stjärniga hotell Hafenhotel Meereszeiten. Eftersom vi bor ett stenkast från centrum är det inte svårt att hitta en restaurang för kvällens middag.

Dag 2

Efter frukost tar vi sikte på Fleggaards butik, i närheten finns också Calles. Under ett par timmar finns möjlighet att handla diverse varor till årets fester. Resten av dagen tillbringar vi med att utforska staden på egen hand.

Dag 3

Idag njuter vi av en härlig sovmorgon. Vi äter frukost i lugn och ro innan vi tar färjan vid lunchtid. På färjan kan ni passa på att köpa något att äta. Nästa stopp blir Ljungby där man kan äta middag. Bussen beräknas vara tillbaka i Västervik kl. 22.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Buss-, bro- och färjekostnader
• Kaffe & smörgås dag 1
• Del i 2-bäddsrum 2 nätter
• 2 frukost

TILLÄGG:

• Enkelrum 750:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Gamleby Busshållplats Flisvägen kl. 05.45
Västervik Lunnargatan 14 kl. 06.15
Ankarsrum Hallens garage kl. 06.35
Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 07.05

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Boendet

Hafenhotel Meereszeiten 

Om Rederiet

Scandlines 

Bra att veta

Glöm inte pass och Försäkringskassans utlandskort.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Euro.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV