Njut på Kosta Boda Art Hotel

Sverige
Välkommen med på en avkopplande resa till Kosta Boda Art Hotel. Hotellet som exploderar i färg, form och njutning, designat av världsberömda formgivare från Kosta Boda. Under denna resa skämmer vi bort oss i hotellets prisbelönta spa och njuter av en utomordentlig middag som är kärleksfullt tillagad på lokala råvaror.

Granne med hotellet ligger Kosta Boda glasbruk med anor från 1700-talet. På området hittar ni, förutom hyttan med traditionell glasblåsning, även Kosta Outlet som med sina 20.000 kvadratmeter shoppingyta erbjuder märkeskläder, skor, böcker, sportartiklar, heminredning m.m.

Dag 1

Vi avreser runt lunchtid mot Smålands hjärta – glasriket. Efter den korta bussresan kommer vi fram till Kosta Boda Art Hotel. När vi checkat in kan vi besöka hotellets spa som är en oas för både kropp och själ. Här finns pooler, bastu, gym och mycket plats för avkoppling och vila. Glaskonsten står även här i fokus – njut t.ex. av en simtur med konstglasutställning under vattnet. Mot tillägg kan man förboka välgörande kroppsbehandling, kontakta oss för mer information. En avkopplande dag avslutas med en 2-rätters middag på hotellets restaurang.

Dag 2

Vi njuter av sovmorgon och en magnifik hotellfrukost. Vi checkar ut från hotellet under förmiddagen och gör ett besök i glashyttan samt fyndar i Kosta Outlets butiker. Kl. 14.00 påbörjar vi hemresan med hemkomst till Västervik runt kl. 17.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddsrum 1 natt
• 2-rätters middag (ex. dryck)
• Frukostbuffé
• Entré till spaavdelningen
• Morgonrock och tofflor på rummet
• Glasgåva samt 10% rabatt i glasshopen

TILLÄGG:

• Enkelrum 500:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Gamleby Busshållplats Flisvägen kl. 11.30
Västervik Lunnargatan 14 kl. 12.00
Ankarsrum Hallens garage kl. 12.20
Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 12.50

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Boendet

Kosta Boda Art Hotel 

Hotellet erbjuder en helhetsupplevelse med en elegant och personlig service i en miljö som inte lämnar någon oberörd. Där livets goda, välbefinnande och vacker konst i en skön symbios skapar möjligheter till både kreativa möten, avkoppling och minnen för livet.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG