ORUP BARA på Rival

Stockholm
Vad är det egentligen för drivkrafter som gör att en artist vill blotta sig totalt och ställa sig helt ensam på scen, utan varken storslagen scenografi eller kompande musiker som backar upp. Är det en fascination av det outforskade, extrem exhibitionism eller rent av självplågeri? Ingen vet med säkerhet. Fast en sak är säker, det är exakt vad en av vår tids största popfenomen, Orup, tänker göra.

Det vill säga att kasta sig ut i det okända mot en utgång som antingen blir succé eller en obetydlig fjärt i rymden. Så räkna med en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, flygel och låtskatt, samt en och annan anekdot. Välkommen till Orup Bara. Blir bra så.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Vi kör er i god tid till Rival där föreställningen Orup Bara börjar kl. 19.30. Efter föreställningen kör vi er tillbaka till hotellet.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe/te och smörgås, dag 1
  • Showbiljett, parkett
  • Boende, del i dubbelrum 1 natt
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN