Pernilla Wahlgrens Happy Ending

Norrköping
”När jag nu har gjort 2 shower ihop med detta galna gäng, och publiken har skrivit att de aldrig har skrattar så mycket i hela sitt liv, så kände jag att det är min skyldighet mot publiken att bjuda på en sista show. Se de andra två showerna som ett skönt förspel, för nu avslutar vi med en sju helvetes Happy Ending med stor Sverigeturne! Hoppas att alla kommer!” – Citat från Pernilla Wahlgren –

Allas vår allsångsledare och realitydrottning Pernilla Wahlgren och hennes oslagbara ensemble är tillbaka. Våren 2024 markerar en efterlängtad återkomst till scenen med nya föreställningen ”Pernilla Wahlgrens Happy Ending” – Den första avskedsturnén.
Ensemblen består då som alltid av kvartetten Ola Forssmed, Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki!
En scenföreställning som spelar 100 minuter utan paus med sång, dans, sketcher och självklart lite naket. Regissör till föreställningen är Edward af Sillén som även regisserade och var med och skrev Pernilla Wahlgren har Hybris.

Dag 1

Bussen avgår från hemorten under sen eftermiddag. När vi kommer till Norrköping Louis de Geer intar vi en trevlig och god middag. Föreställningen börjar kl. 19.30 och håller på ca 1 timma och 45 minuter utan paus. Avresa åter mot Västervik efter föreställningen. Vi beräknas vara åter i Västervik ca 23.30.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR

  Vid frågor, kontakta oss

  Hallens resekonsulter

  +46 490 83 000
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Middag ex. dryck
  • Biljett parkett

  TILLÄGG:

  • Platsmarkering i bussen: 25:-

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik Lunnargatan 14 kl. 16.15. För övriga orter se ert deltagarbevis.
  OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN