Peter Johansson tolkar Elton John

Linköping
”Det är mäktigt och vackert och dynamiskt från allra första stund” skrev NT:s recensent när Peter och symfoniorkestern hade denna konsert i höstas!
Peter Johansson skapar tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester magi med Elton Johns fantastiska låtskatt som spänner över mer än 50 år!
Nu kör de konserten i Linköping, Saab Arena.

Elton John själv älskade att framföra sin musik tillsammans med symfoniorkester och få artister har en repertoar som passar så bra för det. Peter Johansson har i femton års tid fyllt arenor och konserthus runt om i Sverige.
Bland annat med sin ”Champions of Rock” som är en hyllning till Queen. Champions of Rock har spelats för över 150.000 personer i Sverige.
Nu uppfyller Peter ytterligare en dröm i sin karriär.
Att ta med sig en av Europas bästa symfoniorkestrar till arenor och framföra låtar som Your song, Candle in the wind, Rocket man, Yellow brick road, Circle of life och många många andra, det är inget annat än storslaget, mäktigt och underbart!

Dag 1

Bussen avgår från hemorten framåt kvällen och i Åtvidaberg stannar vi för middag på Villa Baro. Därefter vidare till Linköping och Saab Arena. Peter Johansson börjar kl. 19.30 och håller på ca 2 timmar och 30 minuter inkl paus. Avresa åter mot Västervik igen efter konserten. Vi beräknas vara åter i Västervik ca kl 24.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Biljett, främre parkett rad 8-11
  • Middag, exkl dryck

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 16.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN