PETER PAN GÅR ÅT HELVETE

Stockholm
Missa inte vårens största, galnaste och mest gastkramande skrattfest någonsin – Peter Pan går åt helvete, i regi av succéregissören Edward af Sillén. Peter Pan går åt helvete är den första svenska versionen av succén "Peter Pan Goes Wrong" som under flera år gått för fulla hus i London och vunnit flertalet humorpriser.

Var med när amatörgruppen Teater Thalia ska iscensätta sin största utmaning hittills; “Peter Pan” – där allt som kan gå fel, tyvärr går fel. Vi vet alla att “the show must go on” – men kommer den här teatergruppen någonsin nå Neverland innan hela scenen fullkomligt kraschar samman? Delta när dom kämpar sig igenom den mest olycksfyllda, vansinniga uppsättningen någonsin om pojken som aldrig ville bli stor.

Missa för allt i världen inte den här halsbrytande, stuntfyllda skrattfesten – med flera av landets största och roligaste stjärnor Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Per Andersson, David Batra, Hampus Nessvold, Clara Henry, Anton Lundqvist och Andreas T Olsson som äntligen sammanstrålar i regi och med översättning av stjärnregissören Edward af Sillén. En hjärtevärmande katastrof med premiär på Cirkus Arena i januari.

DAG 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Vi ordnar transport till Cirkus där föreställningen börjar kl. 19.30 och pågår i 2 tim och 15 minuter inkl. paus. Återresa till hotellet efter föreställningens slut.

DAG 2

Hotellets prisade frukostbuffé serveras mellan kl. 07.00 till 12.00. Det finns tid att strosa runt och till exempel göra besök på någon av Stockholms kända museum. Kl. 14.00 påbörjar vi hemresan. Med en rast på Stavsjö krog kommer vi hem till Västervik cirka kl 19.30.

BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås på uppvägen
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost
  • Parkettbiljett

TILLÄGG:

  • Enkelrum 550:-
  • Platsmarkering 50:-

Om Boendet

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV