Så som i himmelen

Stockholm
Succéfilmen Så som i Himmelen är en påkostad och hjärtevärmande musikalupplevelse fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång! Det blir magi på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar.

Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Gångavstånd sedan till Oscarsteatern där föreställningen börjar kl. 19.30.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00 . Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum 1 natt
• Frukost
• Biljett, kategori A

TILLÄGG:

• Enkelrum 550:-
• Avbeställningsskydd 150:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG