Skidresa till Dolomiterna Italien

Italien
Välkommen med Hasse och Micke på en sportlovsresa 2023 och upplev Italiens fantastiska skidområde Dolomiti Superski. Ett av världens största skidsystem med tolv olika områden, 464 liftar och 1200 km välpreparerade pister, (varav 90% på en höjd mellan 1500-3200 meter), med perfekt snötäckta sluttningar. All denna fantastiska skidåkning på ett enda liftkort.

Vi bor centralt mitt i Dolomiternas hjärta i orten Moena, beläget mellan Val di Fassa och Val di Fiemme. Hotellet heter Sport Hotel San Viglilio och är ett superiorhotell med ett härligt läge vid Moenas promenadgator, endast 30 meter till skidbussens hållplats. Här njuter vi varje dag av frukost och trerätters-middag samt fri entré till hotellets relaxavdelning med bastu, turkiskt bad och jacuzzi. Självklart erbjuder vi vår egen buss för dagsutflykter till de olika skidområdena med tillhörande after ski. Välkommen till en vecka med solsken, underbar skidåkning och trevlig gemenskap.

Dag 1-2

Vi avreser från hemorten på morgonen, för att efter ett stopp i Växjö fortsätta ner till Malmö. Vi åker via Öresundsbron genom Danmark och ner till Gedser där vi tar färjan över till Rostock. På färjan finns möjlighet att äta en sen lunch. Bussen tar oss genom Tyskland under natten och efter ett sista kvällsstopp beräknas vi vara framme lagom till frukost. Efter frukost tar vi bussen till skidområdet, hemtransport från skidbacken sker på egen hand med skidbussen.

Dag 3-7

Vi fortsätter njuta av härlig skidåkning under kommande dagar. Läs mer om de olika skidsystemen på www.dolomitisuperki.com. Vår buss kommer att ta oss till och från de olika skidområdena alla dagar. Vår after ski kommer finnas intill bussen efter varje dags åkning. På kvällarna serveras en middag, (exkl. dryck), på hotellet.

Dag 8-9

Denna dag måste chaufförerna vila upp sig inför hemfärden. Så den här dagen blir det skidåkning i närområdet. Den som vill kan stanna på hotellet eller utforska Moena på egen hand. Vi packar sedan bussen innan vi äter vår sista gemensamma middag på hotellet och påbörjar därefter resan hemåt. På lördagsmorgonen finns möjlighet att äta frukost på färjan mellan Gedser och Rostock. Vi åker vidare genom Danmark via Öresundsbron upp till Västervik dit vi anländer under lördagskvällen.

Splash
Ett av världens
största skidområden
Mycket goda solchanser
och underbara vyer
Fri entré till hotellets
Relaxavdelning
BOKA DIN RESA HÄR om boendetom rederiet

Vid frågor, kontakta oss

Hans Jacobsson

Resesäljare / Gruppresor / SPA-resor

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Färje-, bro- och vägskatter
  • Boende, del i dubbelrum 6 nätter
  • Möjlighet till 7 dagars skidåkning
  • 7 frukost
  • 7 middag (menyval på förrätt och varmrätt samt dessert och salladsbord)
  • Fri entré till hotellets relaxavdelning
  • Reseledarens tjänster

TILLÄGG:

  • Enkelrumstillägg 6 nätter: 2.895:-
  • Dolomiti skipass tillkommer, information om förbokning skickas ut under december 2022.

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 1.000 kr betalas inom 10 dagar och är ej återbetalningsbar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Sport Hotel San Vigilio Moena 

Klassiskt nyrenoverat alphotell beläget centralt i Moena med barer och butiker längs promenadgatan. Hotellet har trevliga sällskapsytor för bl.a biljard, kortspel med mera. Prisad restaurang och sportbar. Rum med privat badrum, hårtork, minbar, wifi, tv, säkerhetsskåp och balkong. Flerbäddsrum på förfrågan.

Tag gärna med egen badrock vid besöket på hotellets relaxavdelning.

Om Rederiet

Scandlines 

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV