Skrot, hopp och kärlek med Ullaredshopping

Sverige
Välkommen med på en nytt resekoncept. Vi kombinerar nöje med shopping. På denna resa får vi uppleva sommarfarsen "skrot, hopp och kärlek" på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg samt bekvämt boende på Hotell Gekås med middag och shopping.

Förra årets succéföreställning på Vallarnas friluftsteater följs i år upp av ännu en skrattbuskis, signerad Pär Nymark, denna gång med Micke Riesebeck som parhäst i manusskrivandet. Det blir en galet rolig och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, kärlek och naturligtvis också lite hembränt. På scen ser vi publikfavoriterna Annika Andersson, Micke Riesebeck, Claes Månsson, Jojje Jönsson med flera, redo att bjuda på sommarens absolut skrattigaste föreställning.

DAG 1

Välkommen ombord. Vi avreser från Västervik på morgonen och styr västerut. Med en rast i Värnamo kommer vi till Vallarnas i Falkenberg. Här finns möjlighet att köpa en enklare lunch innan årets skrattfest börjar kl.15.00. Efter mycket nöje rullar vi vidare de få milen till Ullared där vi checkar in på Gekås Hotell. Kvällen avslutas med middagsbuffé.

DAG 2

Godmorgon. Efter frukost och utcheckning tillbringar vi några timmar på  Sveriges populäraste resmål, Gekås. Kl.16.00 på börjar vi hemresan och är åter i Västervik kl.21.00.

BOKA DIN RESA HÄR om boendetBra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Teaterbiljett
  • Boende en natt del i dubbelrum
  • Middagsbuffé
  • Frukostbuffé

TILLÄGG:

  • Enkelrumstillägg: 800:-
  • Platsreservation i bussen: 50:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 600 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Gekås Hotell 

Skönt boende, frukostbuffé och närhet till shopping och aktiviteter. Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, hotellrestaurang och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

Bra att veta

Teaterföreställningen är utomhus. Medtag kläder efter väder.

AVRESA:

Västervik, Hallens Företagscenter Lunnargatan 14 kl.08.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Skrot, hopp och kärlek

Handlingen utspelar sig någonstans i de halländska skogarna. Där ligger en gammal bilverkstad, som en gång blomstade, men numera blivit mer av en skrotfirma. Firman drivs av en lätt dysfunktionell raggarfamilj bestående av en tuff manhaftig kvinna (Annika Andersson) och hennes hopplösa son (Micke Riesebeck) som hellre drömmer om att få spela musik och se världen än att driva en skrot med sin mamma.

På skroten bor även den ständigt rökande småpilska raggarmormorn (Jeanette Capocci) som, när hon inte hackar på sin dotter, stöter på varje karl som sätter sin fot gården.  Affärerna som numera mest består av att sälja hembränt, stöldgods och metallskrot går inget vidare och familjen hotas av vräkning av kommunen.

I ett desperat försök att rädda situationen lägger raggarmamman familjens sista slantar på ett stort parti koppar, stulet från SJ – som hon planerar sälja vidare till den lokala gangstern ”Slaktar-Lasse” (Claes Månsson). För att ställa till det ytterligare får dessutom den prydliga familjen Svensson samma dag fel på bilen under en resa ner mot Köpenhamn och tvingas söka hjälp hos raggarfamiljen på skroten.

Det blir minst sagt en kulturkrock när de båda familjerna möts. Inte blir det lättare av att dottern i familjen Svensson och raggarsonen fattar tycke för varandra, eller att mormor bestämmer sig för att förföra herr Svensson, eller att den livsfarlige Slaktar-Lasse dyker upp för att hämta sin koppar. Som grädde på moset besöker den snubblande olycksdrabbade skattmasen (Jojje Jönsson) skroten för att en gång för alla reda upp skatteproblemen.

Det blir en galen och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, massor av skratt och naturligtvis också lite hembränt. Spelas sommaren 2023. Premiär söndagen den 2 juli. Det här vill du helt enkelt inte missa!

Manus: Mikael Riesebeck & Pär Nymark Regi: Pär Nymark

Ensemble: Micke Riesebeck, Annika Andersson, Jeanette Capocci, Claes Månsson, Jojje Jönsson, Karin Bergqvist, Linnéa Lexfors och Mattias Sundén

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV