ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Sommardagar i Rostock

Tyskland
Nu gör vi återigen vår populära 3 dagarsresa till Rostock. Res bort några dagar på en minisemester, passa samtidigt på att shoppa sådant som vi behöver. Vi bor mycket centralt nära till restauranger och affärer.
Dag 1

Avresa tidigt från hemorten, i Älmhult stannar vi för kaffe och smörgås. Färden går vidare mot Malmö och Öresundsbron och de knappa 15 milen genom Danmark passeras snabbt. Vår färja tar oss från Gedser till Rostock och ombord hinner vi äta något och även ta en tur i taxfree butiken. Väl i land tar bussen oss till centralt belägna Hotel Penta dit vi beräknas anlända kl. 18.00. Kvällen är fri för egna aktiviteter. (60 mil)

Dag 2

Efter frukost tar vi bussen ut till Calles, här finns div. varor att köpa till festerna under året Bussen går tillbaka och nu är det full fart ut på ”stan” för att se vad Rostock har att erbjuda.

Dag 3

När vi ätit vår frukost på hotellet är det dags att lämna Rostock för denna gång. Vi färdas samma väg hem som vi kom och lunchen passar att äta ombord på färjan. Vi lämnar Danmark via Helsingör och tar oss upp till Ljungby. Efter en längre paus på kvällskvisten beräknas vi att vara hemma i Västervik ca 22.00. (60 mil)

I GRUNDPRISET INGÅR:

Buss-, bro-och färjekostnader, kaffe & smörgås dag 1, del i dubbelrum 2 nätter, 2 frukost samt reseledare

TILLÄGG:

Enkelrum: 662:-
Platsmarkering: 75:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 06.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Bra att veta

Glöm inte pass och försäkringskassans utlandskort.

Max Bagagevikt

80 kg

Valuta

Euro

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV