Speedway-GP i Warszawa

Polen
Följ med på denna resa och upplev farten, spänningen och stämningen live när speedwaysporten är som bäst. Världens bästa speedwayförare kommer till Polens huvudstad och den spektakulära nationalarenan i Warszawa. Boka in den 12-16 maj 2022 och upplev världens tuffaste motorsport.
DAG 1

Idag startar vi tidig eftermiddag för att ta oss den korta sträckan till Karlskrona. Stena Lines fartyg ligger i hamnen och väntar. Här finns möjlighet att äta middag ombord.

DAG 2

God morgon säger vi till Gdynia och Polen! Vi sätter oss tillrätta i bussen och susar iväg på motorvägen mot Warszawa, efter vägen stannar vi för en lunch (ingår i priset). När vi kommer fram till Warszawa checkar vi in på vårt hotell Novotel Warszawa centrum. Ni har nu dagen på er att upptäcka Warszawa på egen hand. Kanske en tur till slottet eller gamla stan som är Warszawas mest kända sevärdheter eller varför inte njuta av ett gott bakverk på något av stadens klassiska caféer.

DAG 3

Efter en härlig sovmorgon och frukost har ni lite tid på egen hand innan det är dags för resans höjdpunkt – GP Speedway på PGE National Stadium. Gångavstånd till arenan, en promenad på ca 2,5 km alternativt ta spår­vagnen från hotellet som går direkt till arenan. Våra biljetter är högt upp på startens kortsida, där du upplever stämningen som bäst på arenan.

DAG 4

Idag lämnar vi Warszawa och beger oss norrut mot Gdynia. Till kvällen når vi Gdynia och vår färja där sköna hytter väntar.

DAG 5

Vi kommer in i Karlskronas hamn under morgonen och innan dess har vi både klivit upp ur sängen och ätit frukost. Resan fortsätter mot våra respektive hemorter med många roliga minnen i bagaget.

BOKA DIN RESA HÄR om boendetom rederietValuta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Buss och båtresa t/r
• Del i insides 2-bäddshytt och dubbelrum 4 nätter
• 4 frukost
• Lunch exkl. dryck dag 2
• Biljett till GP-Speedway, Sektion G 25

TILLÄGG:

• Enkelhytt / enkelrum 1.100:-


Om Boendet

Novotel Warszawa Centrum Hotel 

Hotel Novotel Warszawa Centrum, beläget i hjärtat av staden, ligger bara ett stenkast från centralstationen. Hotellet erbjuder en idealisk bas för att utforska Warszawas många skatter.

Om Rederiet

Stena Line 

Bra att veta

Glöm inte giltigt pass och försäkringskassans utlandskort. Ta gärna med en liten kikare.

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 14.30.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Valuta

Zloty.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/12 2021 är det obligatoriskt att medföra covidbevis samt giltig legitimation vid resa utanför Sveriges gränser samt även inom Sverige vid teater-, musikal- och andra nöjesarrangemang.

Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV