Succémusikalen Cats

Göteborg
West End uppsättningen av CATS kommer till Sverige i november och december 2022. Spelas på Scandinavium i Göteborg – med endast fyra föreställningar. Den Londonbaserade truppen kompletteras med hyllade musikalveteranen Gunilla Backman i stjärnrollen som Grizabella.

Andrew Lloyd Webber's succémusikal CATS kommer till Sverige – med Gunilla Backman som Grizabella. Gunilla Backman har stått på de svenska musikalscenerna sedan unga år och även turnerat runt världen med några av de allra största musikalerna. Hon har under sin karriär medverkat i bland annat Les Miserables, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, ”Chess” in concert, Sunset Blvd, Rhapsody in Rock och inte minst MAMMA MIA! där hon spelade huvudrollen i 550 föreställningar som sågs av över en miljon människor. Nu tar hon sig för första gången i sin karriär an Grizabella i en storslagen men intim föreställning.
Andrew Loyd Webber’s CATS har sedan premiär i West End 1981 blivit en av världens mest älskade musikaler. Det är en av de föreställningar som spelats längst i både West End och på Broadway och nu kommer den äntligen tillbaka till Sverige. Cats kommer under turnén att spela på stora scener men i en intim miljö med ett begränsat antal biljetter, vilket skapar en unik publikupplevelse.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl. 14.00. Boende centralt på Elite Park Avenue. Incheckning på hotellet. OBS! Vi är inte garanterade incheckning förrän senast kl. 15.00. Nu har ni några timmar på egen hand. Gångavstånd sedan till Scandinavium (ca 10 min) där föreställningen Cats börjar kl. 20.00.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och eventuell lunch m.m. på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp för rast på hemvägen. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

OBS! Begränsat antal, bokas senast 15 maj.

BOKA DIN RESA HÄR om boendetBra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Parkettbiljett till Cats
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrumstillägg: 565:-

Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

OBS! Begränsat antal, bokas senast 15 maj.

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 09.00.
Övriga orter se ert delagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV