Tjejmilen 2021

Stockholm
Tjejmilen, ett av världens största motionsevenemang för tjejer. Den 4 september blir det stor fest när över 25 000 tjejer i alla åldrar ställer sig på startlinjen. Redo för ett härligt varv runt Djurgården? Se till att du är med mitt i smeten, oavsett om du väljer att springa eller gå.

Välkommen med på en "girlpowerresa" till Tjejmilen i Stockholm. En helg fylld av trevlig samvaro, energi, glädje och tävlingsnerver. Vi bor 2 nätter på Radisson Waterfront Hotell. Hotellet ligger med bästa läget i centrala Stockholm nära till shopping, nöje, barer och restauranger.

Dag 1

Vi avreser från våran hemort under förmiddagen. Efter en rast vid Stavsjö krog kommer vi till Stockholm ca.kl.15.00. Här börjar vi med att åka till tävlingsområdet för att hämta nummerlapp/startbevis innan vi fortsätter in till hotellet för incheckning.

Dag 2

Kan man får bättre start på en tävlingsdag än att njuta av Stockholms bästa frukostbuffé? Med energin och laddningen på topp åker vi ut till Gärdet i god tid innan loppets start. Efter loppet åker vi åter till hotellet och njuter av livet.

Dag 3

Efter frukostbuffé påbörjar vi hemresan kl.11.30. Efter en rast på Stavsjö krog kommer vi hem till Västervik ca.kl.15.00

Splash
Mycket centralt
4-stjärnigt boende
Stockholms kanske
bästa frukostbuffé
Nära till shopping
och restauranger
BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag – generösa bokningsvillkor. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddsrum 2 nätter
• 2 st frukostbuffé

TILLÄGG:

• Enkelrum 2 nätter 1.100:-
• Startavgift till loppet (ingår ej). Anmäl dig själv till loppet på www.tjejmilen.se

Om Boendet

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV