Tommy Körberg-Grand Finale i Göteborg

Göteborg
Sveriges största röst tar ton igen och gapar denna gång efter riktigt mycket – nämligen allt! I nya showen Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter oss följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv.

Vad viskade Astrid Lindgren och Olof Palme i Tommys öra? Hur var HasseåTage som festfixare? Hur kunde Tommy vakna mitt i en ABBA-video? Grand Finale är en svindlande show som bjuder på en resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.
Ackompanjerad av 8 virtuosa musiker bjuder Tommy Körberg på sina saftigaste musikaliska milstolpar från mer än ett halvt sekel. Grand Finale ger även publiken möjlighet att upptäcka en mer ödmjuk, entusiastisk och tacksam person, bortom rubrikernas karikatyrer. En man som helt enkelt är glad över att stå på en scen igen och göra det han är bäst på – sjunga så att det berör.

"Världsklass", "Storslagen", "Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt", "Pondus och hjärta" – recensenterna har hyllat Tommy Körbergs Grand Finale och publiken har strömmat till. Nu är det klart att showen kommer fortsätta även i vår på Lorensbergsteatern i Göteborg.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en rast anlända till Göteborg runt kl. 14.00 . Boende centralt på Elite Park Avenue. Nu har ni några timmar på egen hand.  Föreställningen med Tommy Körberg går på Lorensbergsteatern som ligger precis bredvid vårt hotell.

Grand Finale börjar kl. 19.30 och håller på ca 1 timma och 40 minuter utan paus.

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost har ni egen tid för shopping och eventuell lunch m.m på egen hand. Utcheckning från hotellet senast kl. 12.00. Avresa från hotellet  kl. 14.00. Stopp för rast på hemvägen. Beräknad hemkomst till Västervik  ca kl. 19.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum en natt
• Frukost
• Parkettbiljett

TILLÄGG:

• Enkelrum 565:-


Om Boendet

Elite Park Avenue Hotel Göteborg 

Välkommen till Elite Hotels. Här kan du förvänta dig förstklassig service samt trivsamma rum med sköna sängar.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV