Hyttsill och Julmarknad i Kosta med Tommy Körberg

Sverige
Tommy Körberg föddes 1948 i Norsjö i Västerbotten. Han kommer från en musikalisk familj och redan som barn gjorde han lokala uppträdanden och sjöng i kör. Tommys debut kom år 1968 med albumet Nature Boy som gav honom en Grammis för Årets Nykomling. Året därpå var han med i Eurovision Song Contest med låten ”Judy Min Vän”.

Under 70-talet var han medlem i banden Solar Plexus och Made in Sweden. Han etablerade sig senare inom musikalgenren där han haft roller i bl.a. Les Misérables, Sound of Music, Chess och Rivierans guldgossar. Dessutom har han vunnit flera priser som t.ex. Guldmasken, Karl Gerhards hederspris och Cornelis Vreeswijk-stipendiet.

Lördag

Avresa från hemorten strax efter lunch. Under eftermiddagen kommer vi fram till Kosta glasbruk och Kosta julmarknad. En gammaldags julmarknad med knallar, snötäckta granar, smygande tomtar  – allt för den rätta julkänslan. Passa även på att handla dina julklappar på Kosta Outlet eller testa att blåsa glas! Vi ska vara på plats vid Kosta Glashytta kl. 18.15 där det bjuds på julhyttsill och en härlig show med Tommy Körberg. Showen slutar ca. 22.00 och sedan åker vi mot våra hemorter. Beräknad hemkomst till Västervik är ca 00.30.

BOKA DIN RESA HÄR Bra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Bo Nyberg

Resesäljare / Gruppresor

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Hyttsill med Tommy Körberg
• Entré till Julmarknaden

Bra att veta

OBS! Fåtal platser kvar. Först till kvarn.

AVRESA:

Avresa från Västervik, Lunnargatan 14 kl. 13.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/8 2021 är det obligatoriskt med covidbevis vid resa utanför Sveriges gränser. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV