Tommy Körberg på Kosta Glashytta. OBS. Flyttad till 21/11..

Sverige
Tommy Körberg föddes 1948 i Norsjö i Västerbotten. Han kommer från en musikalisk familj och redan som barn gjorde han lokala uppträdanden och sjöng i kör. Tommys debut kom år 1968 med albumet Nature Boy som gav honom en Grammis för Årets Nykomling. Året därpå var han med i Eurovision Song Contest med låten ”Judy Min Vän”.

Under 70-talet var han medlem i banden Solar Plexus och Made in Sweden. Han etablerade sig senare inom musikalgenren där han haft roller i bl.a. Les Misérables, Sound of Music, Chess och Rivierans guldgossar. Dessutom har han vunnit flera priser som t.ex. Guldmasken, Karl Gerhards hederspris och Cornelis Vreeswijk-stipendiet.

DAG 1

Avresa från hemorten strax efter lunch. Beräknad framkomst till Kosta är ca 15.30. Nu har ni ett par timmar tid för shopping i butikerna. Vi ska vara på plats vid Kosta Glashytta kl. 18.15 där det bjuds på vårbuffé och en härlig show med Tommy Körberg. Showen slutar ca. 22.00 och sedan åker vi mot våra hemorter. Beräknad hemkomst till Västervik är ca 00.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Vårbuffé inkl. kaffe och kaka
• Showbiljett

AVRESA:

Avresa från Västervik, Lunnargatan 14 kl. 13.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Bra att veta

OBS! Fåtal platser kvar. Först till kvarn.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG