Hyttsill och julmarknad med Robert Wells

Sverige
Kom och lyssna till fantastiska Robert Wells, Maria Wells och Lasse Risberg som vi även i år fått ynnesten att få hit till Julhyttsill i Kosta. Det svänger, anekdoterna yr och mysfaktorn är hög. Detta vill ni inte missa!

Fredag den 8 december kommer Robert Wells åter till Kosta Hyttsill, ett populärt återseende där Robert tillsammans med sin fru bjuder på skönsång & underhållning.
Hyttsillsmaten ställs fram tillsammans med julens favoriter. Efterrätten består självklart av den småländska favoriten ostkaka med sylt och grädde till kaffet.
Glasblåsningsuppvisning i slutet av hyttsillskvällen.

Fredag

Avresa från hemorten strax efter lunch. Under eftermiddagen kommer vi fram till Kosta glasbruk och Kosta julmarknad. En gammaldags julmarknad med knallar, snötäckta granar, smygande tomtar  – allt för den rätta julkänslan. Passa även på att handla dina julklappar på Kosta Outlet eller testa att blåsa glas! Vi ska vara på plats vid Kosta Glashytta kl. 18.45 där det bjuds på julhyttsill och en härlig show med Robert Wells och även glasblåsningsuppvisning. Showen slutar ca. 22.00 och sedan åker vi mot våra hemorter. Beräknad hemkomst till Västervik är ca 00.30.

BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Bo Nyberg

Resesäljare / Gruppresor

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Hyttsill med Robert Wells
  • Entré till Julmarknaden

Bra att veta

AVRESA:

Avresa från Västervik, Lunnargatan 14 kl. 12.00. Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN