Trevlig kortsemester i Polen

Polen
Sedan starten hösten 2010 när de bekväma fartygen Stena Vision och Stena Spirit sattes in på linjen Karlskrona till Gdynia har vi haft 3.000 resenärer. Förutom två nätter ombord på båten med god mat och förmånlig shopping får vi uppleva en heldag i Polen. En svensktalande guide visar oss traktens sevärdheter. Mycket nöje och trevlig resa!
Dag 1

Efter en rast vid Kalmar Rasta kommer vi fram till Verköterminalen i Karlskrona. Här går vi ombord på Stena Lines färja som avgår mot Polen kl. 21.00. Ombord finns det möjlighet att avnjuta en smaklig måltid i någon av restaurangerna samt tid att botanisera i taxfreebutiken eller besöka den härliga Spa-anläggningen.

Dag 2

Efter sjöfrukost anländer vi till Gdynia kl. 09.00. Välj själv vad den andra dagen ska bjuda på. Följ med på en intressant rundtur i trestadsområdet eller ägna dagen åt heldagsshopping.

Trestadsområdet:
Heldagsturen ger dig en god inblick i trestadsområdet med marinstaden Gdynia, badorten Sopot och pittoreska Gdansk. Vid lunchtid gör vi en stadsvandring i gamla stan i Gdansk med besök i Mariakyrkan som är världens största tegelkyrka. Här blir det också tid för lunch innan vi träffas igen för att besöka köpcentret Riviera. Här stannar vi ca 1,5 timme innan bussen rullar vidare till färjan dit vi kommer ca 17.30.

Heldagsshopping:
Riviera är norra Polens största köpcenter med 250 butiker och mängder med caféer och restauranger. Här finns både stora kedjor och lokala butiker. Vår buss hämtar upp oss på eftermiddagen och tar oss tillbaka till färjan, dit vi kommer ca 17.30. Åter på färjan kanske det behövs lite vila i hytten eller varför inte avnjuta en Spa-behandling? Kl. 19.30 avgår färjan åter mot Karlskrona.

Dag 3

Innan vi ankommer Karlskrona kl. 07.00 har vi intagit en god sjöfrukost. Vi sätter oss åter i bussen och färdas norrut. Med en rast utmed vägen kommer vi hem till Västervik ca 12.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Buss-/båtresa
• Del i Comfortclass ins. dubbelhytt
• 2 frukostbuffé
• Heldagsguidning vid val av Trestadsområdet

TILLÄGG:

• Enkelhytt insides 250:-
• 2-bäddshytt utsides 100:-
• Platsmarkering 75:-

AVRESA:

Gamleby Busshållplats Flisvägen kl. 12.00
Västervik Lunnargatan 14 kl. 12.30
Ankarsrum Hallens garage kl. 12.55
Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 13.30

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Rederiet

Stena Line 

Shopping

Ombordshopping en succé – beställ din öl och cider (hela flak) på söndagskvällen. Du får dina varor direkt till bussen – smidigt eller hur!

Bra att veta

Glöm ej pass och Försäkringskassans utlandskort.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Zloty.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG