Två man om en Änka!

Helsingborg
Efter 28 år är det dags för Eva Rydberg att säga tack och hej till Fredriksdalsteatern och sin kära publik. Hon gör det med en festligt färgsprakande version av Nils Poppes klassiska sommarkomedi ”Två man om en änka”. Kring sig har hon samlat en verklig toppensemble och dansare med ingen mindre än Per Andersson i spetsen!

Två man om en änka - Året är 1923 och på Fredriksdals Herrgård huserar den glada änkan Julia Sjölin (Eva Rydberg), där hon driver teatersoaréer och är beskyddare av Husarregementet på Berga Kasern. Det är bröllop mellan hennes dotter Ofelia (Mia Poppe) och löjtnant Rosencrona (Robert Rydberg) när vår komedikarusell drar igång. Den lite lagom late malajen Emil (Per Andersson) är förlovad med den danska varietéartisten Else Bom Hansen (Birgitta Rydberg) men flirtar ändå glatt med husan Rut (Sofie Lindberg) och får dessutom änkans gunst, eftersom hennes nevö Gösta (Kalle Rydberg) inte riktigt lyckas med intrigen att få änkan intresserad av överste Ström (Anders Aldgård). Skratt, sång, musik, dans, kärlek, show, intriger och lite knivkastning – det artar sig till en sanslöst rolig final på Fredriksdal – och den får Du ju inte missa!

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen och beräknas anlända till Helsingborg runt kl. 14.30. Förhoppningsvis är våra rum klara så att vi kan checka in på vårt centralt belägna hotell Elite Hotel Marina Plaza. Ni har nu några timmar på egen hand och upptäcka staden innan vi samlas och äter en gemensam middag på hotellet kl. 16.30. Efter middagen åker vi till Fredriksdalsteatern där föreställningen börjar kl. 19.00.

Dag 2

Idag kan vi ta en sovmorgon innan det är dags för frukost. Vi avreser från hotellet kl. 14.00 och kommer att att göra ett stopp i Ljungby för en bensträckare och möjlighet att äta en bit mat. Hemkomst till Västervik beräknas till kl. 20.00.

BOKA DIN RESA HÄR om boendet

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost
  • 2-rätters middag exkl. dryck.
  • Teaterbiljett

TILLÄGG:

  • Enkelrumstillägg: 500:-
  • Platsreservation i bussen: 50:-

Om Boendet

Elite Hotel Marina Plaza 

Elite Hotel Marina Plaza är en inbjudande mötesplats med havet på ena sidan och Helsingborg C på den andra. Bo nära nöjen och sevärdheter i trivsamma rum och avslappnad atmosfär. Ta en promenad längs kajen eller njut av solnedgången från The Bishops Arms eller Marina Bar & Bistro.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik Lunnargatan 14 kl. 09.00.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN