Vikingarna med Christer Sjögren.

Sverige

Följ Vikingarna på en tidsresa från 60-talet till idag med. Konferencier för kvällen är ingen mindre än Ragnar Dahlberg, som med både filmklipp och bilder tar oss tillbaka till den tid då det begav sig. Självklart får vi också höra alla de stora hits bandet levererat genom åren. Det kommer att bli en kväll att minnas!

Fredag

Bussen avgår från hemorten på eftermiddagen. När vi kommer till Linköping och Konsert och Kongress intar vi en trevlig middag innan kvällens föreställning börjar. Showen börjar kl. 19.30 och håller på ca 1,5 timma utan paus. Avresa åter mot Västervik igen efter konserten. Vi beräknas vara åter i Västervik vid ca kl. 23.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

*Bussresa
*Konsertbiljett parkett
*En två-rättersmiddag exkl dryck


Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 1/12 2021 är det obligatoriskt att medföra covidbevis samt giltig legitimation vid resa utanför Sveriges gränser samt även inom Sverige vid teater-, musikal- och andra nöjesarrangemang.

Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
     

hallensbuss.se

Hallens Gruppen AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV