Dreamgirls på Chinateatern

Stockholm
I höst är det dags för nästa stora förvandling på China Teatern i Stockholm. Då förflyttas publiken till USA och 1960-talets Detroit när Dreamgirls – The Musical med de ikoniska hitsen har storslagen premiär den 12 september 2024.

Musikalen handlar om tre unga sångerskor som vill slå igenom i en tid då skivbolaget Motown tar musikbranschen med storm. Den gripande historien om de tre vännerna har många likheter med verklighetens The Supremes där bland andra Diana Ross var medlem. Tempot är högt, musiken tidlös och i centrum finns ett mänskligt drama där allting står på spel.
När musikalen i höst ska möta den svenska publiken är det regissören Edward af Sillén, som efter succén med musikalen Änglagård, tar sig an en av musikalhistoriens stora succéer. Vi blir serverade hits som ”And I Am Telling You not going",* "One Night Only*, ”Listen”, ”More”, ”*I love you baby” och många fler.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen (se bokningsbekräftelse) för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl.12.45. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Gångavstånd sedan till Chinateatern där föreställningen börjar kl. 19.30. Föreställningen håller på ca 2 timmar och 45 minuter inkl paus

Dag 2

Efter lite sovmorgon och en god frukost åker vi hemåt vid kl. 14.00. Beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 18.30.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR

  Vid frågor, kontakta oss

  Hallens resekonsulter

  +46 490 83 000
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i bekväm helturistbuss
  • Kaffe/te och smörgås, dag 1
  • Biljett, Kategori A Parkett
  • Boende, del i dubbelrum en natt
  • Frukost

  TILLÄGG:

  • Enkelrum 650:-

  BETALNINGSVILLKOR:

  Anmälningsavgift på 1000:- betalas inom 14 dagar. Slutbetalning senast 40 dagar innan avresa.

  Om Boendet

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

  Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

  Bra att veta

  AVRESA:

  Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30. Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN