Jubileumsföreställningen på Krusenstiernska – OJ DÅ!…en till?!

Kalmar
Sommaren 2024 firar Krusenstiernska gården 150 år och nu har du chansen att se jubileumsföreställningen - Oj då? ... en till?! med Robert Gustafsson i titelrollen som nu återvänder till Kalmar efter fem års frånvaro. Tillsammans med ett gäng fantastiska skådespelare blir det fartfylld komedi för hela slanten i denna klassiska Ray Cooney fars.

Föreställningen utspelar sig i slutet på 50-talet på ett gods i utkanten av Kalmar där det bor en förmögen affärsman (Lars Väringer) som har utlovat ett arv till en f.d. kollegas son (Robert Gustavsson). Tillsammans med sin finurliga följeslagare (Ola Forssmed) dyker vännerna upp på godset mitt i förberedelserna till en stundande födelsedagsfest för att inkassera det utlovade arvet som betalas ut på ett villkor; att endast en levande släkting finns i livet. Snabbt framgår det att det finns långt mer än en arvinge och de klassiska farsförväxlingarna är i gång.
Den enastående ensemblen består av Robert Gustafsson, Ola Forssmed, Carina Lidbom, Lars Väringer, Anton Lundqvist, Linda Olsson, Per Svensson, Martina Sundén samt Martin Rydell.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen. När vi kommer till Kalmar stannar vi och äter lunch innan vi fortsätter till fots till Krusenstiernska Gården.  Föreställningen börjar kl. 15.00  och håller på i ca 2 timmar och 20 minuter inkl. paus. Efter föreställningen åker vi direkt hemåt med beräknad hemkomst till Västervik ca kl. 19.45. Tänk på att klä er efter dagens väder då föreställningen är utomhus.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i bekväm turistbuss
  • Lunch exkl. dryck
  • Revybiljett, parkett
  • Trevlig gemenskap
  • Gratis inhägnad parkering i Västervik och Ankarsrum

  TILLÄGG:

  • Platsmarkering i bussen: 25:-

  BETALNINGSVILLKOR:

  Anmälningsavgift på 500 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

  Bra att veta

  Tänk på att klä er efter dagens väder då föreställningen är utomhus.

  AVRESA:

  Västervik Lunnargatan 14 kl. 10.45. Övriga orter se deltagarbevis.
  På denna resa har vi ingen avgång från Vimmerby.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN