Julmarknad i Lübeck

Tyskland
Vi bor mitt i hjärtat av Lübeck på 5-stjärniga Radisson Blu Senator Hotel, bara ett stenkast ifrån julmarknaden. Lübeck räknas som norra Tysklands populäraste stad när det kommer till julmarknader. Festliga julstjärnor och utsmyckade granar förtrollar Gamla Stan och bjuder in till en mysig promenad genom den traditionella julmarknaden runtom rådhuset på torget.

Här finns mysiga marknadsstånd med allt från Lübecks marsipan och Glühwein till lokala hantverk och smakupplevelser. Följ med oss och inhandla julklapparna i ett julfint Lübeck!

DAG 1

Vi avreser från hemorten under tidig morgon med ett stopp för kaffe under vägen. Färden går vidare över Öresundsbron och genom Danmark till Rödby. Färjan kastar loss och tar oss ner till Puttgarden. Väl i land har vi ca 1 timme kvar till vårt centralt belägna hotell Radisson Blu Senator Hotel där vi checkar in och sedan intar en gemensam middag.

DAG 2

Vi äter frukost i lugn och ro innan vi tar bussen ut till Citti för att inhandla julens mat och dryck. Vi återvänder sedan till centrum och Rådhustorget som räknas som julmarknadens mittpunkt. Här finns allt ifrån Glühwein, korv och marsipan och att bara strosa runt och ta del av julens härliga dofter och smaker är en upplevelse i sig.

DAG 3

Efter en välsmakande frukost står bussen färdig för att ta oss till färjan. Hemresan går samma väg tillbaka som vi kom och under tidig kväll gör vi ett stopp för middag. Bussen beräknas vara tillbaka i Västervik ca kl. 22.00.

Splash
Vi bor mitt i
hjärtat av Lübeck
5-stjärninga Radisson
Blu Senator Hotel
Mysig, genuin och
vacker julmarknad
BOKA DIN RESA HÄR om boendetom rederietValuta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Buss- och båtresa
  • Kaffe och smörgås dag 1
  • Del i 2-bäddsrum, 2 nätter
  • 2 frukost
  • 1 middag exkl. dryck
  • Reseledare

TILLÄGG:

  • Enkelrum 1.080:-
  • Platsreservation i bussen: 150:-

Om Boendet

Radisson Blu Senator Hotel, Lübeck 

Radisson Blu Senator Hotel, Lübeck ligger direkt vid floden Traves strand och bara en kort promenad från UNESCO:s världsarvslista. Hotellet ståtar med komfort och stil.
De 224 rummen och sviterna på detta boende erbjuder utsikt över Lübecks stadsbild eller floden tillsammans med bekvämligheter som en minibar och badrock.

Om Rederiet

Scandlines 

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14, kl. 06.15.
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Euro.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV