Korvfabrikören med Ullaredshopping

Sverige
Vi återkommer i år igen med vårt lyckade resekoncept. Vi kombinerar nöje med shopping. På denna resa får vi uppleva sommarfarsen "Korvfabrikören" på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg samt bekvämt boende på Hotell Gekås med middag och shopping.

I sommar lyfter Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik. En riktig pangbuskis som inte spar på krutet!

DAG 1

Välkommen ombord. Vi avreser från Västervik på morgonen och styr västerut. Med en lunchrast i Värnamo kommer vi till Vallarnas i Falkenberg i god tid innan föreställningen . Kl. 15.00 börjar  Korvfabrikören och håller på ca 2,5 timma inkl paus. Efter mycket nöje rullar vi vidare de få milen till Ullared där vi checkar in på Gekås Hotell. Kvällen avslutas med middagsbuffé.

DAG 2

Godmorgon. Efter frukost och utcheckning tillbringar vi några timmar på  Sveriges populäraste resmål, Gekås. Kl.16.00 på börjar vi hemresan och är åter i Västervik kl.21.00.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR

  Vid frågor, kontakta oss

  Hallens resekonsulter

  +46 490 83 000
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa i bekväm turistbuss
  • Lunch dag 1
  • Teaterbiljett
  • Boende, del i dubbelrum en natt
  • Middagsbuffé exkl dryck dag 1
  • Frukostbuffé

  TILLÄGG:

  • Enkelrumstillägg: 800:-
  • Platsreservation i bussen: 50:-

  BETALNINGSVILLKOR:

  Anmälningsavgift på 600 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

  Om Boendet

  Gekås Hotell 

  Skönt boende, frukostbuffé och närhet till shopping och aktiviteter. Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, hotellrestaurang och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

  Bra att veta

  Teaterföreställningen är utomhus. Medtag kläder efter väder.

  AVRESA:

  Västervik, Hallens Företagscenter Lunnargatan 14 kl.08.30
  Övriga orter se ert deltagarbevis.

  Korvfabrikören

  Handlingen utspelar sig efter andra världskrigets slut och ekonomin går åter spikrakt uppåt för Augustssons Korvfabrik, främst tack vare dundersuccén – Pepparkorven med det hemliga receptet.
  Julius gläder sig åt framgången, medan den lokala korvkonkurrenten Ejdar Kulvert är mindre nöjd, men samtidigt nyfiken. I samband med Julius förtjusande hustru Tuttans (Jessica Heribertsson) födelsedag planeras ett storslaget kalas på övervåningen. Men det hela spårar snabbt ur när Julius får anonyma utpressningsbrev som hotar att avslöja det hemliga receptet om han inte genast slutar tillverka korven. Julius, som både älskar sina affärer och behöver pengar till det påstådda huset på Rivieran, blir genast indragen i en snårighet av intriger och komiska missförstånd.
  Och när Tuttan hittar ett av utpressningsbreven tror hon att det riktas mot henne, vilket får henne att avslöja sina egna hemligheter. Frågor staplas på varandra: Vem ska ta över fabriken? Varför är militären där? Vem skriver utpressningsbreven? Är huset på Rivieran verkligen betalt? Och vad är den hemliga ingrediensen i pepparkorven?
  Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade och pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnéa Lexfors och Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!
  Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet!
  Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven…

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN