Mamma Mia The Party

Stockholm
Först kom musikalen, sen kom filmen nu kommer partyt! Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig vill ta slut. Nu fortsätter festen på Tyrol även våren 2020!

Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest.
Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till MAMMA MIA! THE PARTY. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Med hjälp av ABBA-låtarna skriver de just den kvällens historia där och då!

Dag 1

Vi avreser från hemorten på förmiddagen, för att efter en kafferast anlända till Stockholm runt kl. 12:30. Om våra rum är klara på Radisson Blu Waterfront så checkar vi in direkt, annars ställer vi in bagaget i hotellets förvaring och kan sedan ge oss ut i storstadsvimlet. Ni har nu eftermiddagen till shopping m.m.  Bussen tar er i god tid till Tyrol. Klockan 19.30 öppnar portarna till Mamma Mia The Party.  Ni bjuds på en 3-rätters middag och Abbas alla låtskatter hela kvällen lång. Festen håller på i 4h, och om det fortsätter att sprätta i benen efter föreställningens slut finns det möjlighet att inta dansgolvet. Vi ordnar hemtransport sedan till hotellet.

Dag 2

Efter en god frukost avgår bussen från hotellet kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca. kl. 18.30.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i dubbelrum en natt
• 1 frukost
• Showbiljett inkl. 3-rätters middag (ex. dryck)

TILLÄGG:

• Enkelrum 550:-

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.00
Övriga orter se ert deltagarbevis.

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV