Ölands skördefest

Öland
”Sveriges skafferi” slår upp dörrarna på vid gavel och lockar till njutning av odlingsårets resultat. Affärer, gårdsbutiker, restauranger, krogar och caféer säljer och serverar nyskördade och smakfulla läckerheter. Här finns något för alla med drygt 900 aktiviteter runt om hela ön.
Dag 1

Välkommen ombord på vår bekväma buss och vår heldagstur till Ölands stora skördefest. Efter en rast med busskaffe och smörgås vid naturskön rastplats passerar vi mäktiga Ölandsbron och möter vår guide som är med och förgyller vår dag. Vårt första stopp blir Paradisverkstaden i Färjestaden. Detta är en verklig lyst för ögat. Den färgsprakande och vackra keramiken är smakligt arrangerat. Här vill man ha allt! Sedan tar vi sats mot Eriksöre, strax söder om Färjestaden. Detta är själva hjärtat av Skördefesten. Längs bygatan hittar du allt från fårskinn till karameller till pumpor. Hungriga intar vi lunchbuffé på Hotell Skansen i Färjestaden. Efter lunch går färden norröver mot Ekerums marknad. Även här finns allt man kan önska. Omgivningarna är behagliga och utsikten över ett Kalmarsund slående vacker. Ytterligare ett stopp innan hemfärd och det är själva Borgholm. Med fullt av liv, fullt av aktivitet och fullt av skördevaror kan inte en bättre punkt för resan sättas än just här. På egen hand kan man, om man så vill, inta en kopp kaffe innan turen går tillbaka till Västervik.

Splash
En av Ölands
duktigaste lokalguider
Lunchbuffé på
Hotell Skansen
Vackra vyer i
höstens alla färger
BOKA DIN RESA HÄR

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Busskaffe med smörgås
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagskaffe
  • Lokalguide

TILLÄGG:

  • Platsreservation i bussen: 25:-

BETALNINGSVILLKOR:

Slutbetalning 30 dagar före avresa.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV