Onsdagskryssningar till Kiel

Tyskland
Avkopplande avbrott – två kvällar ombord och en heldag i Tyskland med mängder av shoppingmöjligheter. Intresset för denna härliga kryssning kombinerad med shopping ökar varje år. Vi åker till Citti i utkanten av Kiel, här har ni stora möjligheter att proviantera till förmånliga priser.
Dag 1

Bussen avgår från hemorten under förmiddagen, vi beräknas anlända till Göteborg ca kl. 17.00. Stena Lines färja kastar loss kl. 18.15. Boka gärna buffé genom oss till kl. 18.00.

Dag 2

Efter frukost har ni nu möjlighet att följa med oss och handla på Citti som är ett av de större varuhusen i utkanten av stan. Vi återkommer till centrum ca kl. 13.00 och ni har tid att på egen hand utforska Kiel. Holstenstrasse ligger t.ex. endast ett stenkast från båten. För den ”ölsugne” rekommenderas ett besök på Kielerbrauerei vid Markplatz. Här gör man sitt eget öl och de stora kopparkärlen blänker, här finns även ”äkta” tysk mat. Restauranger finns i mängder så det är inte svårt att hitta något att äta. Det finns möjlighet att gå ombord på båten igen från kl. 15.00, hytten är densamma hela resan. Båten avgår igen kl. 18.45.

Dag 3

På morgonen lämnar vi Göteborg ca kl. 10.00 för fortsatt färd hemåt, hemkomst till Västervik ca kl. 16.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddshytt insides med våningssäng 2 nätter
• 2 frukost
• Utflykt till Citti

TILLÄGG:

• Enkelhytt ins. 530:-
• 2-bäddshytt ins. (golvsängar) fr. 200:-
• Buffé inkl. dryck 325:-
• Platsmarkering 75:-

REDERI:

Stena Line

AVRESA:

Se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Rederiet

Stena Line 

Shopping

Om du inte har varit hos CITTI förut blir du säkert mycket överraskad när du kommer in i butiken. Här finns allt i sortimentet som du känner till från gränshandeln – men med mer än 85.000 varor på hyllorna får du också möjligheten att välja mellan massor av specialiteter från hela världen.

Läs mer på deras hemsida: Citti.se

Bra att veta

Glöm inte pass och Försäkringskassans EU-kort

Max Bagagevikt

100 kg

Valuta

Euro

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG