Onsdagskryssningar till Kiel

Tyskland
Avkopplande avbrott – två kvällar ombord och en heldag i Tyskland med mängder av shoppingmöjligheter. Intresset för denna härliga kryssning kombinerad med shopping ökar varje år. Vi åker till Citti i utkanten av Kiel, här har ni stora möjligheter att proviantera till förmånliga priser.
Dag 1

Bussen avgår från hemorten under förmiddagen, vi beräknas anlända till Göteborg ca kl. 17.00. Stena Lines färja kastar loss kl. 18.45. På kvällen går det bra att förboka fartygets populära buffé.

Dag 2

Efter frukost har ni nu möjlighet att följa med oss och handla på Citti som är ett av de större varuhusen i utkanten av stan. Vi återkommer till centrum ca kl. 13.00 och ni har tid att på egen hand utforska Kiel. Holstenstrasse ligger t.ex. endast ett stenkast från båten. För den ”ölsugne” rekommenderas ett besök på Kielerbrauerei vid Markplatz. Här gör man sitt eget öl och de stora kopparkärlen blänker, här finns även ”äkta” tysk mat. Restauranger finns i mängder så det är inte svårt att hitta något att äta. Det finns möjlighet att gå ombord på båten igen från kl. 16.00, hytten är densamma hela resan. Båten avgår igen kl. 18.45. Ni kan återigen förboka buffén om Ni önskar.

Dag 3

På morgonen lämnar vi Göteborg ca kl. 10.00 för fortsatt färd hemåt, hemkomst till Västervik ca kl. 15.30.

Splash
Vår populäraste
och bekvämaste resa
Nu ingår 2-bädds hytt
med golvsängar i priset!
Du har tid att strosa
i mysiga Kiel
BOKA DIN RESA HÄR om rederietValutaBra att veta

Vid frågor, kontakta oss

Hallens resekonsulter

+46 490 83 000
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Del i 2-bäddshytt insides med golvsängar, 2 nätter
  • 2 frukost
  • Utflykt till Citti

TILLÄGG:

  • Enkelhytt insides: 250:-
  • 2-bäddshytt utsides (golvsängar): 200:-/pers
  • Buffé inkl. dryck: 360:-
  • Platsmarkering i bussen: 75:-

Om Rederiet

Stena Line 

Bra att veta

Glöm inte pass och Försäkringskassans EU-kort.

Shopping

Om du inte har varit hos CITTI förut blir du säkert mycket överraskad när du kommer in i butiken. Här finns allt i sortimentet som du känner till från gränshandeln – men med mer än 85.000 varor på hyllorna får du också möjligheten att välja mellan massor av specialiteter från hela världen.

Läs mer på deras hemsida: Citti.se

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Euro.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV