Shoppingresa till Gekås i Ullared

Sverige
Två härliga dagar med shopping i Skandinaviens största varuhus. Shoppinghuset är uppdelat på fyra våningar och indelat på 21 avdelningar. Här finner du kläder, leksaker, kroppsvård, bilvård, ridsport/husdjur, livsmedel, kosmetik, belysning, barnkläder… ja allt du kan behöva, och lite till!

När blodsockret börjar tryta finns det både restaurang, sportbar och kaffebar. Skulle det finnas tid över finns det även filmhörna, massage, frisör och fotostudio.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Gekås Ullared ca 14.00. Vi kan inte garantera att vi får hotellrummen före kl. 15.00. Nu väntar härlig shopping under två dagar.

Dag 2

Om man vill tar man lite sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Väljer man istället att stiga upp lite tidigare för att shoppa så öppnar Gekås kl. 08.00, här har ni nu fram till kl. 13.45 på er att handla. Avresa från Ullared kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca 19.00.

Star
  BOKA DIN RESA HÄR
   

  Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

  I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Del i 2-bäddsrum 1 natt
  • 1 frukost

  TILLÄGG:

  • Enkelrum 525:-
  • Platsmarkering 50:-


  Om Boendet

  Gekås Hotell 

  Skönt boende, frukostbuffé och närhet till shopping och aktiviteter. Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, hotellrestaurang och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

  Bra att veta

  AVRESA:

  Avresa: Västervik, Lunnargatan 14. kl. 09.00.
  Övriga orter se ert deltagarbevis.

  OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

  Viktig information

  För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
  Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

  Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

  HALLENS I SOCIALA MEDIER

  HALLENS NYHETSBREV

  BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN