ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Genom att du prenumererar på vårt nyhetsbrev godkänner du samtidigt att data lagras hos 3:e part, i detta fall Getanewsletter. Syftet med nyhetsbrevet är erbjudanden och information om våra produkter och tjänster i Hallens Gruppen AB. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Shoppingresa till Gekås i Ullared

Sverige
Två härliga dagar med shopping i Skandinaviens största varuhus. Shoppinghuset är uppdelat på fyra våningar och indelat på 21 avdelningar. Här finner du kläder, leksaker, kroppsvård, bilvård, ridsport/husdjur, livsmedel, kosmetik, belysning, barnkläder… ja allt du kan behöva, och lite till!

När blodsockret börjar tryta finns det både restaurang, sportbar och kaffebar. Skulle det finnas tid över finns det även filmhörna, massage, frisör och fotostudio.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Gekås Ullared ca 14.00. Vi kan inte garantera att vi får hotellrummen före kl. 15.00. Nu väntar härlig shopping under två dagar.

Dag 2

Om man vill tar man lite sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Väljer man istället att stiga upp lite tidigare för att shoppa så öppnar Gekås kl. 08.00, här har ni nu fram till kl. 13.45 på er att handla. Avresa från Ullared kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca 19.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddsrum 1 natt
• 1 frukost

TILLÄGG:

• Enkelrum 625:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:

Västervik Lunnargatan 14 kl. 08.40


För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Boendet

Gekås Hotell 

Skönt boende, frukostbuffé och närhet till shopping och aktiviteter. Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, hotellrestaurang och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG