Shoppingresa till Gekås i Ullared

Sverige
Två härliga dagar med shopping i Skandinaviens största varuhus. Shoppinghuset är uppdelat på fyra våningar och indelat på 21 avdelningar. Här finner du kläder, leksaker, kroppsvård, bilvård, ridsport/husdjur, livsmedel, kosmetik, belysning, barnkläder… ja allt du kan behöva, och lite till!

När blodsockret börjar tryta finns det både restaurang, sportbar och kaffebar. Skulle det finnas tid över finns det även filmhörna, massage, frisör och fotostudio.

Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen för att efter en kafferast anlända till Gekås Ullared ca 14.00. Vi kan inte garantera att vi får hotellrummen före kl. 15.00. Nu väntar härlig shopping under två dagar.

Dag 2

Om man vill tar man lite sovmorgon och äter frukost i lugn och ro. Väljer man istället att stiga upp lite tidigare för att shoppa så öppnar Gekås kl. 08.00, här har ni nu fram till kl. 13.45 på er att handla. Avresa från Ullared kl. 14.00. Vi beräknas vara åter i Västervik ca 19.00.

 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Del i 2-bäddsrum 1 natt
• 1 frukost

TILLÄGG:

• Enkelrum 625:-
• Platsmarkering 50:-


Om Boendet

Gekås Hotell 

Skönt boende, frukostbuffé och närhet till shopping och aktiviteter. Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, hotellrestaurang och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. Välkomna till Gekås Hotell!

Bra att veta

AVRESA:

Västervik Lunnargatan 14 kl. 08.40

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

Information gällande Covid-19

Från och med 9/2 2022 är restriktionerna borttagna i Sverige. Vid resa utanför Sveriges gränser kan det krävas giltigt Covidbevis samt giltig legitimation. Det är ditt eget ansvar att ha korrekta resehandlingar.

EU:s digitala covidbevis är ett dokument som visar att du har fått vaccin mot covid-19. Covidbeviset är kostnadsfritt och du beställer via E-hälsomyndighetens nya e-tjänst Covidbevis.
Läs mer och skaffa ditt Covidbevis på covidbevis.se

Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV