Stockholm – buss & hotell

Stockholm
Välkommen att följa med på en weekend till vår underbara huvudstad. Här har ni möjlighet att utforska Stockholm på egen hand – shopping, kultur, mat och kanske ett besök på någon teater. Möjligheterna är många. Vi bor mycket centralt och bekvämt på Radisson Blue Waterfront Hotel vid Klarabergsviadukten och hjälper gärna till med bokning av evenemangsbiljetter. Mycket nöje!
Dag 1

Vi passerar Norrköping och stannar för rast på Stavsjö krog. Ankomst till Radisson Blu Waterfront Hotel cirka kl 12.30. Hotellet ligger vid Klarabergsviadukten med Stockholms shopping- och kulturkvarter inom gångavstånd.

Dag 2

Hotellets prisade frukostbuffé serveras mellan kl. 07.00 till 12.00. Det finns tid att strosa runt och till exempel göra besök på någon av Stockholms kända museum. Kl. 14.00 påbörjar vi hemresan. Med en rast på Stavsjö krog kommer vi hem till Västervik cirka kl 19.30.

Star
  • Möjligheternas helg i huvudstaden
  • Övernattning på ett av Stockholms bästa hotell
  • Erkänd frukost ger extra touch åt helgen
BOKA DIN RESA HÄR
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås dag 1
  • Del i dubbelrum en natt
  • Frukost

TILLÄGG:

  • Enkelrum: 650:-
  • Platsreservation i bussen: 50:-

Om Boendet

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm 

Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm ligger i centrala Stockholm och är en perfekt plats för resenärer som är ute efter ett bekvämt läge. Hotellet ligger alldeles intill både Stockholm Waterfront Congress Centre och Stockholms Centralstation, vilket gör att du enkelt tar dig runt i stan och till andra delar av Stockholm. Njut av det vackra läget och utsikten över vattnet som gör Stockholm så fantastiskt. Perfekt för att koppla av efter en dag full av möten eller sightseeing.

Bra att veta

AVRESA:

Västervik, Lunnargatan 14 kl. 08.30
Övriga orter se ert deltagarbevis.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN