Tysklandsspecialen sensommar

Sverige
En utmärkt kombination av lite semester, förmånlig shopping och trevligt boende. Som vanligt bor vi centralt i Helsingborg. Under lördagen gör vi en utflykt till Heiligenhafen för att fynda till tyska priser.
Dag 1

Vi avreser från hemorten på fredagsmorgonen, vi bjuder på kaffe och smörgås i Växjö. Bussen fortsätter sedan vidare mot Helsingborg dit vi beräknas anlända runt 13:00 till vårt hotell Scandic Oceanhamnen. Kanske vi kan få våra rum redan nu, annars ställer vi in väskorna i receptionen. Nu har ni eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter. Till kvällen är det trevligt att ”tura” med båten som går över Sundet (bör förbokas på tel.nr. 042-18 61 30 el. på www.forsea.se).

Dag 2

Efter en tidig frukost är det nu dags att åka till vår första färja. 20 minuter över Sundet går snabbt och även resan söderut genom Danmark. Nästa färja tar oss till Tyskland och det kanske är tid för lite mat innan vi anländer till Puttgarden. Färden går vidare till Heiligenhafen och Fleggaardsbutiken. Under ett par timmar finns möjlighet att handla diverse varor till årets fester. På gångavstånd finns även Calles och Aldi. Vi återvänder till Sverige samma väg som vi kom och beräknas vara tillbaka i Helsingborg vid 20-tiden, för en trevlig kväll på stan.

Dag 3

Idag kan vi sova lite längre innan det är dags för frukost. Vi avreser från hotellet kl.11.00 och under vägen stannar vi för en kafferast. Hemkomsten till Västervik beräknas till ca.17.00.

Star
  • Centralt boende mitt i Helsingborg
  • Härliga dagar för bra shopping
  • Korta dagsetapper – 40 mil per dag
BOKA DIN RESA HÄR
 

Boka din resa tryggt och säkert idag. Läs mer här

I GRUNDPRISET INGÅR:

  • Bussresa
  • Kaffe och smörgås
  • Del dubbelrum 2 nätter
  • 2 frukost
  • Utflykt till Heiligenhafen

TILLÄGG:

  • Enkelrum: 900:-
  • Platsmarkering i bussen: 75:-

BETALNINGSVILLKOR:

Anmälningsavgift på 300 kr betalas inom 14 dagar. Slutbetalning 40 dagar före avresa.

Om Boendet

Scandic Oceanhamnen 

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen och hotellet med samma namn, Scandic Oceanhamnen. I relaxavdelningen kan du njuta av den hänförande panoramautsikten. Här ligger den glittrande kusten för dina fötter. Slå dig ner bland gröna växter i de hängande fåtöljerna, yoga i morgonsolen eller bastubada i skymningen.

Bra att veta

Glöm inte giltigt pass och försäkringskassans utlandskort.

AVRESA:

Avresa från Hallens Företagscenter Lunnargatan 14 i Västervik kl. 07.30.
Färdväg och påstigning erbjuds i Ankarsrum - Vimmerby - Hultsfred.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Svenska Kronor och Euro.

Viktig information

För resa inom Norden behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!
Läs även vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

HALLENS NYHETSBREV

BLÄDDRA I VÅRT MAGASIN