Tysklandsspecialen – favorit i repris

Sverige
En utmärkt kombination av lite semester, dansk gemyt och trevligt boende till förmånlig pris. Som vanligt bor vi centralt i Helsingborg på Clarion Grand Hotel. Under lördagen gör vi en utflykt till Heiligenhafen för att fynda till tyska priser.
Dag 1

Vi avreser från hemorten på fredagsmorgonen, vi bjuder på kaffe och smörgås i Växjö. Bussen fortsätter sedan vidare mot Helsingborg dit vi beräknas anlända runt 13:00. Kanske vi kan få våra rum redan nu, annars ställer vi in väskorna i receptionen. Nu har ni eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter. Till kvällen är det trevligt att ”tura” med båten som går över Sundet (bör förbokas på tel.nr. 042-18 61 30 el. på www.forsea.se).

Dag 2

Efter en tidig frukost är det nu dags att åka till vår första färja. 20 minuter över Sundet går snabbt och även resan söderut genom Danmark. Nästa färja tar oss till Tyskland och det kanske är tid för lite mat innan vi anländer till Puttgarden. Färden går vidare till Heiligenhafen och Fleggaardsbutiken. Under ett par timmar finns möjlighet att handla diverse varor till årets fester. På gångavstånd finns även Calles och Aldi. Vi återvänder till Sverige samma väg som vi kom och beräknas vara tillbaka i Helsingborg vid 19-tiden, för en trevlig kväll på stan.

Dag 3

Idag kan vi sova lite längre innan det är dags för frukost. Vi avreser från hotellet kl.11.00 och under vägen stannar vi för en kafferast. Hemkomsten till Västervik beräknas till ca.17.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Kaffe och smörgås
• Del i 2-bäddsrum 2 nätter
• 2 frukost
• Utflykt till Heiligenhafen

TILLÄGG:

• Enkelrum 530:-
• Platsmarkering 50:-

Om Boendet

 

Om Rederiet

Scandlines 

Bra att veta

Glöm inte pass och Försäkringskassans utlandskort.

AVRESA:

Västervik Lunnargatan 14 kl. 07.30
Ankarsrum Hallens garage kl. 07.50
Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 08.20

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Svenska Kronor och Euro.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV