Tysklandsspecialen – favorit i repris

Sverige
En utmärkt kombination av lite semester, dansk gemyt och trevligt boende till förmånlig pris. Som vanligt bor vi centralt i Helsingborg på Elite Hotel Marina Plaza nära vattnet.l. Under lördagen gör vi en utflykt till Puttgarden för att fynda till tyska priser.
Dag 1

Vi avreser från hemorten på morgonen och beräknas anlända till Helsingborg runt 13.00. Eventuellt får vi våra rum redan nu, annars ställer vi in väskorna i receptionen. Nu har ni eftermiddagen och kvällen fri för egna aktiviteter. Till kvällen är det trevligt att ”tura” med båten över Sundet (bör förbokas på tel.nr. 042-18 61 30 eller på www.forsea.se).

Dag 2

Efter en tidig frukost är det nu dags att åka till vår första färja. 20 minuter över sundet går snabbt och även resan söderut genom Danmark. Nästa färja tar oss till Tyskland och det kanske är tid för lite mat innan vi anländer till Puttgarden och Bordershopen. Nu har vi ett par timmar på oss att inhandla varor till årets fester. Vi återvänder till Sverige samma väg som vi kom och beräknas vara tillbaka i Helsingborg vid 18-tiden.

Dag 3

Idag kan vi sova lite längre innan det är dags för frukost. Vi avreser vi från hotellet kl. 11.00 och under vägen stannar vi för kafferast. Hemkomsten till Västervik beräknas till ca 17.00.

I GRUNDPRISET INGÅR:

• Bussresa
• Kaffe och smörgås
• Del i 2-bäddsrum 2 nätter
• 2 frukost
• Utflykt till Puttgarden

TILLÄGG:

• Enkelrum 970:-
• Platsmarkering 50:-

AVRESA:


Västervik Lunnargatan 14 kl. 07.30
Ankarsrum Hallens garage kl. 07.50
Vimmerby Fagerströms maskin Turbingatan 8 kl. 08.20

För övriga orter se ert deltagarbevis.

OBS! Kontrollera alltid avresetiden på ert deltagarbevis.

Om Boendet

 

Om Rederiet

Scandlines 

Bra att veta

Glöm inte pass och Försäkringskassans utlandskort.

Max Bagagevikt

100 kg.

Valuta

Svenska Kronor och Euro.

Viktig Information

För resa till Norge och Finland behövs inget pass, men du skall alltid ha med en giltig legitimation. På övriga resor i och utanför Norden är Pass/Nationellt ID-kort obligatoriskt!

ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA RESEVILLKOR: se hallensbuss.se/sarskilda-villkor/
  

hallensbuss.se

Hallens Buss AB, Lunnargatan 14, 593 62 Västervik • 0490-83 000

Bli en del av vår gemenskap – boka direkt eller ring 0490-83 000!

HALLENS I SOCIALA MEDIER

BLÄDDRA I VÅR KATALOG